22 May 2020

Testimoni Pengguna Therapants (Video & Visual)

Assalamualaikum..

Bila orang tanya, bila pakai Therapants atau dengan Girdle kenapa perut jadi naik ke atas macam burger.

Tahu tak sebab apa?

:hamburger::sweat_smile:Muffin top. :swe
Paling tak besttt especially bila badan kita jenis berisi.Kalau Mula2 client plan nak pakai long bra/bengkung/ Long Girdle/ Therapants saja.

Melalui pengalaman diri sendiri; kita suggest client pakai fullset PB.
Sama ada pakai fullset PB series, long bra, waist nipper & long girdle.Atau pun Longbra + Therapants. Perfect combo!:kissing_heart::+1:



Yana nak share testimoni dan feedback dari pengguna Therapants sepanjang pakai bergantung pada kemaslahatan individu.







































Nak tau lebih detail pasal Therapants or nak therapants jer dengan harga RM699?
boleh klik link wasap dibawah.





oh yaa lupa nak bagitau walaupun korang beli PB sekarang ni dengan harga yang amattt lah murah tetap korang akan nikmati

FREE CONSULTATION
FREE SERVICE PB REPAIR 
LIFETIME WARRANTY

No comments:

Post a comment

Entry Terbaru

Cara Ukur Premium Beautiful

Yana tunggu korang klik link tu dan bersedia nak jawab pertanyaan yang berlegar diruang minda. Wasap yana tau. klik jer https...