17 September 2020

CARA UKUR DAN TENTUKAN SAIZ THERAPANTS

Hai semua..

Post kali yana nak share cara ukur dan tentukan saiz therapants korang.

 Ok, basically korang kena ambil 2 ukuran:


1. Pinggang
2. Puncak Pinggul




Lepas dapat 2 ukuran ni, dapatkan perbezaannya (tolak). Ikut chart kat bawah untuk tentukan saiz:






Contoh 1:

Pinggang - 66 cm
Puncak pinggul - 82 cm
Beza - 16 cm

Jadi, saiz yang betul adalah 64.


Contoh 2:

Pinggang - 70 cm
Puncak pinggul - 92 cm
Beza - 22 cm

Jadi, saiz yang betul adalah 76.

Contoh 3:

Pinggang -  96cm
Puncak pinggul -  130cm
Beza -  34cm
(setelah diambil kira bentuk badan melalui gambar)
Jadi, saiz yang betul adalah 130.

Orite.. hopefully clear ye cara pengiraan kat atas.

Jika korang dah dapat saiz dan nak servis terbaik boleh contact Yana ye. InsyaAllah korang akan dapat:

✅ Lifetime Warranty FREE repair untuk Therapants
✅ FREE consultation
✅ After sales service personally daripada Yana

*Tentukan saiz Therapants dengan betul sebab therapants ni tak boleh ditukar saiz once dah beli.
*So.. untuk confirmkan saiz boleh contact yana dulu, Yana akan suggest yang terbaik mengikut bentuk badan korang dengan bantuan full picture ye.

Thank you.
Yana
010-6273397

LAST CALL!! PROMO BXTRA THERAPANTS BERAKHIR SEPTEMBER 2020

 LAST CALL!

LAST CALL!

LAST CALL!

BULAN NI BULAN TERAKHIR UNTUK DAPATKAN THERAPANTS DENGAN HARGA PROMOSI BXTRA.


APA TU PROMOSI BXTRA?

Promo BXTRA tu ialah kombinasi pembelian Therapants RM599* dengan mana-mana produk SHOM yang lain dengan belian minimun RM400

Maksudnya korang beli TOTAL BELIAN RM1000 baru dapat beli Therapants dengan harga RM599*

*harga Therapants bergantung pada saiz. harga kecik rm599 harga besar rm649











Untuk detail boleh wasap yana 010-6273397 or klik link http://www.liyanatahar.com/search?q=therapants


thank you.


CARA PAKAI LEGGING THERAPANT






Hai semua blog reader yana

kali ni yana nak share video cara pakai therapants 




 

Entry Terbaru

CARA UKUR DAN TENTUKAN SAIZ THERAPANTS

Hai semua.. Post kali yana nak share cara ukur dan tentukan saiz therapants korang.   Ok, basically korang kena ambil 2 ukuran: 1. Pinggang ...