17 September 2020

CARA UKUR DAN TENTUKAN SAIZ THERAPANTS

Hai semua..

Post kali yana nak share cara ukur dan tentukan saiz therapants korang.

 Ok, basically korang kena ambil 2 ukuran:


1. Pinggang
2. Puncak Pinggul

Lepas dapat 2 ukuran ni, dapatkan perbezaannya (tolak). Ikut chart kat bawah untuk tentukan saiz:






Contoh 1:

Pinggang - 66 cm
Puncak pinggul - 82 cm
Beza - 16 cm

Jadi, saiz yang betul adalah 64.


Contoh 2:

Pinggang - 70 cm
Puncak pinggul - 92 cm
Beza - 22 cm

Jadi, saiz yang betul adalah 76.

Contoh 3:

Pinggang -  96cm
Puncak pinggul -  130cm
Beza -  34cm
(setelah diambil kira bentuk badan melalui gambar)
Jadi, saiz yang betul adalah 130.

Orite.. hopefully clear ye cara pengiraan kat atas.

Jika korang dah dapat saiz dan nak servis terbaik boleh contact Yana ye. InsyaAllah korang akan dapat:

✅ Lifetime Warranty FREE repair untuk Therapants
✅ FREE consultation
✅ After sales service personally daripada Yana

*Tentukan saiz Therapants dengan betul sebab therapants ni tak boleh ditukar saiz once dah beli.
*So.. untuk confirmkan saiz boleh contact yana dulu, Yana akan suggest yang terbaik mengikut bentuk badan korang dengan bantuan full picture ye.

Thank you.
Yana
010-6273397

No comments:

Post a comment

Entry Terbaru

CARA UKUR DAN TENTUKAN SAIZ THERAPANTS

Hai semua.. Post kali yana nak share cara ukur dan tentukan saiz therapants korang.   Ok, basically korang kena ambil 2 ukuran: 1. Pinggang ...