Theravest Baju Kecilkan Lengan





Kelebihan Theravest untuk kaum wanita

1. Bentukkan lengan yang cantik dan kemas.
~ cover sehingga atas siku dan kemaskan lemak-lemak lengan supaya tak menggelebeh

2. Fabrik bawah lengan yang selesa.
~ tiada masalah takungan peluh bawah lengan
~ fabrik yang bantu pengudaraan yang baik, tanpa rasa melekit.
~ kemaskan lemak yang tersembul agar tersimpan rapi dan kelihatan bentuk tubuh idaman para wanita

3. FIR Nano Dot dibahagian abdomen.
~ pengaliran darah yang sangat baik terutama dibahagian FIR NANO DOTS.
~ beri keselesaan dan akan melindungi bahagian abdomen dan rahim wanita

4. 10 tetulang soft alloy
~ support tulang belakang agar mendapat postur yang menarik
~ beri kesan bentuk tubuh idaman yang cantik kepada pengguna

5. Design cross back 8
~ membuka ruang dibahagian dada dan bahu untuk yang ada masalah badan bongkok sangat sesuai
~ bantu untuk memberikan postur tegap supaya tidak membongkok
~ FIR dibahagian belakang membantu melancarkan darah dan tingkatkan metabolisme

6. 8 Magnetik Kristal
~ membantu melegakan sakit bahu dan tengkuk
~ bantu pengairan darah yang baik
~ berikan keselesaan pada bahagian pinggang, bahu dan dada.
~ bantu pencernaan dengan baik

Theravest ni nak kene pakai dengan Premium Beautiful ker?

Seeloknya dipakai dengan Premium Beautiful. Samada Short Bra atau Long Bra Premium Beautiful supaya area payudara lebih anjal dan fabrik Premium Beautiful ni sangat mesra pengguna dan mesra kulit walau dalam keadaan cuaca Malaysia.


Ni rupa bentuk Short Bra Premium Beautiful depan dan belakang yang sesuai untuk dipakai dengan Theravest.

Berapa harga Short Bra ni? wasaplah yana www.wasap.my/0106273397/theravestblog
nanti yana cerita cara untuk dapatkan Short bra ni dengan harga MURAH!















                     
Klik link wasap utk pertanyaan www.wasap.my/60106273397/TheravestBlog


Testimoni terawal yang dapat pakai Theravest secara percuma hasil challenge yang disertai.




Testimoni ni memang power sebab instant effect pakai je terus hilang 6cm.


















Cara Ukur Theravest

untuk confirmation saiz boleh wasap direct yana di 



Cara bayaran macam mana?

1) Pembayaran melalui wasap www.wasap.my/0106273397/theravestblog dan anda akan diberikan no akaun yang sah untuk pembayaran

2) Bayaran Direct ke shopping mall 
https://liyanatahar.shom.com.my/ dan masukkan no promo code 6355089 untuk nikmati 10-15% diskaun

3) Bayaran kad kredit melalui akaun shopee dengan 0% installment 


Klik link wasap utk pertanyaan www.wasap.my/60106273397/TheravestBlog

PROMO HARGA BVSM OKT-DEC 2020

Hai semua..

Promo BVSM kembali lagi. Harga masih sama macam sebelum2 ni. 

Dah lupa? 

Berapa harga?

Jom Yana share balik harga promo combo BVSM ni.



Belian 1 BVSM RM1404.

Tapii nak jimat korang beli 2 terus. Kenapa 2?

Sebab bila beli 2 harga BVSM cuma RM1999 jer.

Jimat kan!

Dah jimat rm404.50 1 piece.

Beli dua tu boleh la pakat2 dengan family, adik beradik, opismate or beli 2 hadiahkan kt parent 1. Pahala juga tu.

Ohh ya nak story juga yang BVSM ni matress tau. Orang melayu cakap alas tilam or selimut nipis. 

Ada yang salah paham ingat BVSM ni tilam. Opss da dapat info salah da tu. 

BVSM ni hanyalah ALAS TILAM.

Kenapa harga die mahal? Tak macam dekat pasar raya. Tengok design macam sama je anti bakteria, anti bau.

BVSM ni istimewa sebab cara pembuatan dan sumber tenaga yang ade dalam bebenang tu. Dalam setiap bebenang BVSM ade tenaga BV yang membantu menstabilkan gelombang dalam badan tanpa kita sedar.

Jap Yana share gambar so boleh nampak sikitlah perbezaan tu.




Cara pembelian samada

1) Pembayaran melalui wasap www.wasap.my/0106273397/theravestblog dan anda akan diberikan no akaun yang sah untuk pembayaran

2) Bayaran Direct ke shopping mall 

3) Bayaran kad kredit melalui akaun shopee dengan 0% installment 

Entry Terbaru

Hazelnut Latte Rasainya dengan Dream Curve

Assalamualaikum.. Sebelum ni Yana cerita pasal skincare Mylea kan?  Kali ni Yana nak cerita sikit pasal produk baru dari Mylea. Produk kesih...