06 November 2020

PROMO HARGA BVSM OKT-DEC 2020

Hai semua..

Promo BVSM kembali lagi. Harga masih sama macam sebelum2 ni. 

Dah lupa? 

Berapa harga?

Jom Yana share balik harga promo combo BVSM ni.



Belian 1 BVSM RM1404.

Tapii nak jimat korang beli 2 terus. Kenapa 2?

Sebab bila beli 2 harga BVSM cuma RM1999 jer.

Jimat kan!

Dah jimat rm404.50 1 piece.

Beli dua tu boleh la pakat2 dengan family, adik beradik, opismate or beli 2 hadiahkan kt parent 1. Pahala juga tu.

Ohh ya nak story juga yang BVSM ni matress tau. Orang melayu cakap alas tilam or selimut nipis. 

Ada yang salah paham ingat BVSM ni tilam. Opss da dapat info salah da tu. 

BVSM ni hanyalah ALAS TILAM.

Kenapa harga die mahal? Tak macam dekat pasar raya. Tengok design macam sama je anti bakteria, anti bau.

BVSM ni istimewa sebab cara pembuatan dan sumber tenaga yang ade dalam bebenang tu. Dalam setiap bebenang BVSM ade tenaga BV yang membantu menstabilkan gelombang dalam badan tanpa kita sedar.

Jap Yana share gambar so boleh nampak sikitlah perbezaan tu.




Cara pembelian samada

1) Pembayaran melalui wasap www.wasap.my/0106273397/theravestblog dan anda akan diberikan no akaun yang sah untuk pembayaran

2) Bayaran Direct ke shopping mall 

3) Bayaran kad kredit melalui akaun shopee dengan 0% installment 

No comments:

Post a comment

Entry Terbaru

Theravest Baju Kecilkan Lengan

Kelebihan Theravest untuk kaum wanita 1. Bentukkan lengan yang cantik dan kemas. ~ cover sehingga atas siku dan kemaskan lemak-lemak lengan ...